Отдавна не бях поствал…

Не бях поствал, защото вътрешно считах че няма голям смисъл да го правя. Днес прочетох нещо което ми хареса…

“Тези които живеят с мисълта за бъдещето, те са хората които движат света. Те осмислят това което е било и това което е в момента, и чертаят пътя на бъдещото развитие. Те са откривателите, мислителите и идеолозите на обществото. Те са строителите на новите обществени взаимоотношения, на хуманизма. Те са тези които търсят смисъла на живота.” 

Твърди се, че тия думи са на Умберто Еко. Има ли значение на кого са :)

Моето пожелание е да има повече хора (около мен) и не само, които активно да живеят и да търсят смисъла на живота…

 

Share and Enjoy :)
This entry was posted in Uncategorized and tagged . Bookmark the permalink.

2 Responses to Отдавна не бях поствал…

 1. Павел says:

  Еее, време беше да видя нещо ново в блогчето Николай.
  Споделям мнението, че тези, които мислят за бъдещето са движещата сила на Планетата, но аз от време на време съжалявам, че твърде много отделям с мисълтта за утрешния ден, а не живея ден за ден, като някой малцинства – просто няма да си късам нервите, и може би бих бил по-щастлив!

  Това е друга тема, сега по същество, искам да те питам кога е удобно да обсъдим някой теми за network проектчета, които ми предстои да правя…

 2. niau says:

  Здрасти Павле,

  Радвам се, че старите ми и надявам се вече завършили студенти все още следят блога. Щастието и добрите емоции са нещо краткотрайно и за това трябва да се ценят. Аз гледам да съм винаги позитивно настроен и да не обръщам внимание на многото гадост, която лети срещу мен. И Да ти кажа този начин на мислене ми помага. По един или друг начин гадоста се отклонява в посления момент и цапардосва някой друг :)

  В момента съм на специализация в Щатите и няма да съм в България поне още няколко месеца. Тия дни обиколих по Washington, New York, Philadelphia и се видях много хубави и много гадни неща. Ще има и нови постове и снимки.

  Принципно, ако имаш проектчета или въпроси няма проблем да помогна и да дам акъл. Не крия, че съм се занимавам с какви ли не странични(консултантски) проекти.

  По здрави
  Ники

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


8 − two =

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>