East Cost, Washington, USA

Washington е един прекрасен и доста величествен град. Сравнявайки го с Москва е по-малко величествен, но въпреки това си е доста красив. За разлика от останалите градове, посетени от мен по време на обиколката ми из East Cost, Washington се отличава с многото пространство. Останалите градове(Pittsburgh, Philadelphia и  New York) ми се струват леко сбутани и доста претъпкани. Може би това е и причината столицата да бъде преместена от Philadelphia  в Washington.

Иначе за града, че е хубав е хубав, че е голям е голям и че има много за разглеждане има. За Washington избрахме тактиката хотел в центъра на града и паркинг в хотела и след това пеш. За два дни останахме без крака, и горе долу успяхме да набележим какво трябва да разгледаме следващия път като дойдем.

 

Washington

Освен разните му там Бели Домове, Пентагони и монументи на кой ли не и на коя ли не война, най-прекрасно впчечтление ми направиха музейте на Smithsonian. Посетих Natural History, Air and Space и западната галерията за изкуство. За източната не остана време. Ето малко снимки от музейте-> цък.

След Вашингтон тръгнахме към Филаделфия -> цък.

This entry was posted in My Travelings and tagged , , , , . Bookmark the permalink.

One Response to East Cost, Washington, USA

  1. Pingback: Niau's blog » Blog Archive » Falling Water

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


four − 1 =