MPLS – Core Networks – Summary, Tasks presentations, clips and configs

Задача 1

Презентации

Презентация Ники, Диана, Павел

Презнтация Стефан

Филмчета

Ники

Камен

Задача 2

Явно ви бе трудничка ….

Презентация Ники, Диана, Павел

Конфигурации Ники, Диана, Павел

За останлите задачи просто нямаше време. Предполагам, че ако за в бъдеще правим задачите заедно и по-време на учебните занятия, резултатите биха били доста по различни. Ако смятате така драснете по един ред. Ще се радвам да имам вашето мнение.

Искам да поздравя всички положили усилия по задачите. Доволен съм от факта, че повечето от вас прочетоха условията и се опитаха спрямо възможностите си да изпълнят ги изпълнят. Много не успяха. Неуспяха не защото задачите са лесни или трудни, а защото не се престрашиха да питат като имат проблеми при изпълнението им. От мен запомнете, че това питането е голяма работа ша знаете.  Питайте бе кво си траете сега ви е паднало. Както и да е всяко усилие колкото и да е минимално заслужава похвала.

Браво на Ники, Диана и Павел евала Вие показахте, че работите в група. Ясно бе че Ники е движещата сила, но голямо браво на Диана и Павел, които усърдно го подкрепяха през цялото време. Накрая посмятаха IPта, за което смятам не ми се сърдят :)

Браво и на Камен и Елица. Тръгнахте добре след това нещо Ви загубих. Дано да не е защото сте загубили интерес. Ако е така моля драснете един два реда какво бих могъл да подобря за в бъдеще.

Браво на Стефан. Започна да идва към средата и се включи като машина. И той посмята IPта, за което също смятам, че не ми се сърди

Браво и на Милена. За два курса имаш страхотен напредък. Като знания, но най-вече като начин на мислене.

По-Здрави

Ники

This entry was posted in MPLS Core Networks, NGN Backbone Networks. Bookmark the permalink.

2 Responses to MPLS – Core Networks – Summary, Tasks presentations, clips and configs

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


− 6 = three